ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Ψαχνοντας τις πολιτικες μου πεποιθησεις (Μερος 4)

Ο αναρχισμος ειναι κατι που σε εμενα δεν ειναι ιδιαιτερως κατανοητο,αφου παω κατ ευθειαν στο αποτελεσμα.Πριν δωσω καποιον ορισμο να πω οτι δεν εχει καμια σχεση με τους περισσοτερους αυτοπροσδιοριζομενους και αυτοαποκαλουμενους αναρχικους.
Ο αναρχισμος αποτελει ενα ειδος πολιτικου δογματος που πρεσβευει οτι η πολιτικη εξουσια με οποιαδηποτε μορφη δεν ειναι αναγκαια ουτε και επιθυμητη.
Αντε , να συμφωνισω σαν βαση.Ποια η εναλλακτικη προταση;Δεν υπαρχει !!Η αν εχετε καποια στειλτε μου να την δημοσιευσω.
Αντιπαθω την εξουσια εγω.Μα δεν την αντιπαθω επειδη δεν ειναι καλη ιδεα.Επειδη οσοι την εχουν εχουν την εκμεταλευονται ιδιοτελως και καταληγουν να την εχουν σαν αυτοσκοπο.Γουσταρω την αντιδραση και γω αντιδρω και νομιζω οτι πολλα απο αυτα που κατα καιρους εχω διαβασει σε αφισες στα εξαρχεια στεκουν, λενε αληθειες και πολλες μα δεν συμφωνω με αυτο που λενε λευτερια στον εναν λευτερια στον αλλο , γιατι να μην πληρωσει αυτος για οτι εκανε ποιος εξαλου εχασε την δικαιοσυνη για να την βρει η ελλαδα.
Ειμαι δηλαδη τελειως κατα του εξτρεμισμου.
Στεκομαι πολυ στην πρακτικη εφαρμογη αυτης της ιδεολογιας αφου θελω να ζυγιζω τα πραγματα και πρακτικα κανεις δεν θα το δεκτει αυτο.Θα γινουμε ζουγκλα κοινως και δεν νομιζω οτι εχει ΚΑΝΕΝΑ κοινωνικο συνολο την ποιοτητα να αφεθει τελειως ελευθερο.
Μου παραβιαζουν που μου παραβιαζουν τα δικαιωματα γιατι να κανω και γω το ιδιο;
λεω γω...
Οποτε απορρ και αυτη η ιδεολογια λογω καταχρασμου της αντιδρασης των πιστων της και της μη προβολης των επιχειρηματων της.

2 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Συμφωνω μαζι σου. Η αναρχια και οι αυθεντικοι αναρχικοι ειναι ανθρωποι αγωνιστες και πολυ ενημερωμενοι σε οσα πρεσβευουν η πολεμουν. Παρολα αυτα, αλλο πραγμα η αντιδραση και αλλο ο μηδενισμος. Αλλο ο αγωνας κατα του κατεστημενου και αλλο οι χουλιγκανς που καταστρεφουν περιουσιες και αφαιρουν ζωες! Ασε που με τον τροπο τους τελικα μονο ευνοουν την εκαστοτε εξουσια, αφου τρομοκρατουν τον κοσμο και αντι να τον εχουν πλαϊ τους, τον εχουν απεναντι τους!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Η Αναρχία για να εφαρμοστεί οπουδήποτε χρειάζεται ωριμότητα απο όλους τους πολίτες και σεβασμό στον δίπλα σου και όχι εκμετάλλευση των ανθρώπων και και και πολλαααα άλλα που δεν χωράνε σε ένα blog..

Αναρχία φυσικά δεν είναι να σπάς αμάξια η μαγαζιά και να πετάς μολότοφ..

Καλώς σε βρήκα φίλε..