ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Ολυμπιακος

Δειχνει οτι ρολαρει.Το κλασσικο 442 που αμυνομενος γινεται 451 η 541 καπως αραια δειχνει οτι πιανει.Το μαρκαρισμα των αμυντικων μεσων πιανει τοπο δεν αφηνουν και την θεση τους.Η αμυνα ειναι πολυ καλη με ενναλλαγες και βαθος στο γηπεδο ειδικα στην κοντρα. Ο στολιτιδης ειναι φιλοτιμος ο λεντεσμα ξερει να κοβει αλλα δεν κανει πασα στα 2 μετρα και η τριπλα αγνωστη κινηση ο αντζας ειναι αρκετα αξιοπιστος ο τοροσιδης εχει πολλες θεσεις καλα, ο κοβασεβιτς ειναι φορμαρισμενος και εχει αισθηση του γκολ , ο τζορτζεβιτς ειναι στην αναλαμπη και τον λουα λουα χαιρεσαι να τον βλεπεις.Η γνωμη μου για τον κωνσταντινου, ανεκαθεν, ηταν οτι ειναι απλα αμπαλος ,απο τον ηρακλη τον θυμαμαι που εκανε κοντρολ με το κεφαλι.Ο γκαλετι ειναι καλος χωρις ομως να με τρελαινει τον ειχα δει στα βαθεια με την αθλετικο και ηταν μετριος , μου χει μεινει αυτη η εικονα.Ο πατσαντζογλου ειναι μετριο χαφ και αμυντικος , εμεινε στασιμος καλυτερα.Ο μητρογλου ειναι φιλοδοξος αλλα και αυτος δεν το κατεχει ιδιαιτερα.Ο μπραβο ειναι πολυ μετριος με τις κλοτσιες περιπου εφυγε απο την ρεαλ μην ξεχναμε και το εξωφ. τησ sun bravos... και εναν αλλο παιχτη που ειχαν φαει τρελο κραξιμο, οχι αδικα κατ εμε γιατι αν βλεπατε τοτε ρεαλ καθολου ηταν για πολυ κλαμα. Ο παπαδοπουλος και ο φακινος ειναι πολυ καλα ταλεντα και το ΄χουν.Ο μενδρινος κατι κανει μα δεν με πειθει οπως και ο νικοπολιδης οχι λογω ηλικας μα δεν νομιζω οτι θα στεκοταν σε μια ομαδα της αγγλιας μπορει να κανω και λαθος ομως για αυτο αλλα τελος παντων.
Ο λεμονης με εκανε να αλλαξω την γνωμη μου για αυτον προπονιτικα.Δειχνει οτι σε καθε ματς μαθαινει.Θα ειναι μεγαλο λαθος του να μην παει σε μια μεγαλυτερη ομαδα, η αστον βιλα δεν ειναι ασχημη θυμηθητε την ομαδα.
Ο ιβιτς κανει δουλεια εχοντας μετριο μπικικινι.
Τον κοκκαλη εγω δεν τον παω.Απο τοτε με τον θειο αν θυμαστε καλα ο ολυμπιακος και το αιγαλεω κτλ . Με προσεβαλε σαν φιλαθλο και δεν το συγχωρω.Μα εχει ενα μεριδιο στην ροη της ομαδας.για να μην παρεξηγιθουμε σαν επηχειρηματιας ειναι τρομερος και τον παραδεχομαι γιατι ειναι αυτοδημιουργητος αλλα σαν προεδρος ειναι οπαδος και το πληρωνει νομιζω.οι νομοι τις αγορας δεν αλλαζουν ,μεταλλασονται νομιζω και του βγηκε μεταλλαγμενο.
Κακα τα ψεμματα ο ολυμπιακος εχει το καλυτερο υλικο απο ολες τις ομαδες της 1ης εθνικης μα νομιζω οτι δεν θα παρει φετος το κουπι ,μπορει να κλαταρει.Γιατι;Οι παικτες στον παγκο δεν εχουν καμια διαφορα με αυτους της καλαμαριας.
Εξ αλλου ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξει η νοοτροπια του καθε χρονο θελω κουπα και τα προβληματα , οι γκρινιες και η μουρμουρα ειναι στην γωνια και παραμονευει καρτερικα με το μαχαιρι εξω απο την θηκη.