ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Ποδοσφαιρο στην ελλαδα - Ζωη στον Δια

Οπως ειχα πει και ζωντανα στην επκομπη , θα ασχοληθω με τις ομαδες του ελληνικου ποδοσφαιρου.Για καποιες συνοπτικα , για καποιες αναλυτικα και φυσικα για καποιες καθολου.
Ειναι τα συμπερασματα για την μεχρι τωρα εικονα τους.Δεν κρυβω την εμπαθεια μου στο ποδοσφαιρο που απολαμβανουμε στα τελευταιας τεχνολογιας και αρτια δομημενα, με τις καταλληλες δομες υπηρεσιων, γηπεδα.
Πιστευω οτι γενικα ο ελληνας ειναι απαιδευτος ποδοσφαιρικα, που σε συναρτηση με την μεγαλη του αγαπη για την ομαδα που στηριζει, βγαζει ενα αποτελεσμα γεματο αιδια. Φτυσιες γ..βριδια ,μανες πατερες γιαγιαδες το ρεπερτοριο του.
Μια βρωμικη φανατιλα που απωθει νομιζω αυτους που θελουν να δουν 2 ωρες ηρεμα την μπαλα με το φιλαρακι η με το παιδι τους.
Δεν νομιζω οτι η πλειοψηφεια των ανθρωπων που ασχολουνται επαγγελματικα ειναι σχετικοι η το αγαπανε το μπαλονι.Κερδισε μεγαλε ,μαζι σου, αλλα μην υποτιμας την νοημοσυνη μου εσυ και οι εφημεριδες που μου πλασαρεις.Εδω μπαινει και η παραμετρος που προανεφερα, απαιδευτος οπαδος.Αυτα σαν προλογος