ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

Ελληνικο Ροκ ,Τελος

Εκανα τις προαλλες αφιερωμα στο ελλληνικο ροκ.
Ξερετε ποσο δυσκολευτικα;Ημουν συνολικα μια ωρα και 45 λεπτα στον αερα και μου βγηκε η πιστη να βρω τραγουδια.Οταν βαζω ξενα μπαινω σε διλημματα, κατσε να βαλω αυτο η οχι το αλλο και παει λεγοντας. Στα ελληνικα δεν υπηρχε αυτο.Γυριζα απο παπακωνσταντινου σε Πανουση , μονο στο ελληνικο πανκ μπηκα στην προαναφερθεισα διαδικασια.
Και ξεκιναω, το ροκ τοτε εξεφραζε καποιες καταστασεις ειτε αγαπης ειτε αντιδρασης ειτε καποιες ξεμπαρκες, ολα υπο συγκεκριμενο φοντο.Δεν εκφραζονταν μονο αυτοι που τα γραφανε αλλα και αυτοι που τα ακουγανε, απο που να ξεκινησω Socrates, Ασιμος, Παπακωνσταντινου, Παυλος , Τρυπες;
Τωρα εμεις τι εχουμε ;Μπουρδες Μπλε.
Ας μην πλατιαζω ομως. Τι θελω να πω με ολα αυτα. Ελληνικο ροκ παπαλα. Η αν θελετε ειναι πολυ λιγο.Γιατι τωρα.
Δεν υπαρχει πια διαμαρτυρια για τιποτα .Ολοι βολευτικαμε μην ξεχνας αναγνωστη μου οτι τα συγροτιματα μεσα απο εμας ειναι. Ακους αυτες τι βλακεις που πιπιλιζουν το ιδιο πραμα και απορεις. Δοξα τον θεο θεματα προς αντιδραση υπαρχουν.Και το ροκ ειναι το μονο ΄''αρμοδιο'' να τα εκφρασει.
Υπαρχουν και σωστα συγροτιματα βλεπε Μονταζ που απλα μας θυμιζουν τον κανονα.
Συμπερασματικα ,
Εμεις Φταιμε που βγαινουν αυτες οι αιδιες και μονο εμεις οχι αυτοι που τα πουλανε (με το κιλο)Αν σας αρεσει τωρα η υπαρχουσα κατασταση ,να την ακουτε,
εμενα δεν μου κανει.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

σημειώνω ότι το: έχουμε Μπούρδες Μπλε, γράφεται και ως

Μπούρδες, Μπλε έχουμε

μια μικρή αναφορά στους Μπλε..