ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

Α.Ε.Κ.

Δυσκολο να κρινεις την ΑΕΚ.Δεν παιζει το συστημα που θελει ο φερερ.442 δηλαδη.παιζει κατι σαν 4411 η 451 χωρις επιτυχια.Του αρεσει του φερερ το 442 και οταν η ομαδα ανεβαινει να γινεται 424 . Τον ειχα δει στην μπετις δηλαδη . Αλλα τοτε τι ειχε στα ακρα΄; Denilson και joaquin ετσι.... αμυντικο χαφ τον βραζιλιανο τον ασουνσαο παιχτουρες δηλαδη... Στην αεκ τι εχει; Παμε στον απολογισμο τωρα.
Τον λυμπεροπουλο τον ξερουμε. Οχι ιδιεταιρα κινιτικος μα πολυ εξυπνος με αισθηση του γκολ.Λαθος του που δεν πηγε σε ομαδα εξω ,θα γινοταν απο τους καλυτερους.Ο ριβαλντο τωρα νομιζω οτι παιζει σαν παλαιμαχος. Καθυστερει την αναπτυξη λογω ηλικιας το ιδιο εκανε και στον ολυμπιακο. Παιζει σε λαθος θεση. Δεν πρεπει νομιζω ,στην θεση που παιζει,
να εχει καποια ομαδα αργο παιχτη .Ο ζηκος τωρα ,οταν ηταν στην μονακο ηταν εκπλικτικος εκοβε ετρεχε ,τωρα και αυτος ειναι με τα φεγγαρια του.Οταν τον βλεπω πολλες φορες στειβει σαν κλαρκ.Μαρκαρει αλλα και αυτος ειναι νομιζω αργος ισως και τρομακτικα.Ο δελλας ειναι σταθερος μα ειναι μονο για λυμπερο ,αργος και αυτος. Λαμπρη εξαιρεση ο παπασταθοπουλος.γυριζει γρηγομα μαρκαρει εξυπνα ειναι μικρος εχει πολυ καλο κοψιμο πισω και ειναι προσεκτικος.Ο λαγος για μενα ειναι ο καλυτερος αριστερος μεσος ελληνας που κυκλοφορει ,θελει ομως ποροσοχη πολυ ,γιατι τραυματιζεται.Ο μπλανκο ειναι καλος δευτερος επιθετικος γρηγορος αρκετα και με καλο τελειωμα στις φασεις.Ο πιο αδικημενος παικτης ανεκαθεν ηταν και ειναι ο παππας ,δεν γεμιζει το ματι μα βλεπω οτι ειναι ο καλυτερος δεξιος χαφ στην ελλαδα.Ο μαντουκα ειναι ενας μετριος βραζιλιανος μετρια τριπλα μετριο σουτ μετριες προωθεισεις μα χρειαζονται και αυτοι .Απλα στεθερος στην μετριοτητα.
Οι τερματοφιλακες της ΑΕΚ δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Ο τοζερ παιζει με μυαλο και αυτος νεος ειναι και εχει ορεξη ,τον αδικει το συστημα τις αεκ, αυτος επρεπε να ειναι δεκαρι.Ο καφες ειναι και αυτος στην ιδια μοιρα με τον μαντουκα ,σταθερα μετριος. Ο ρατινιο ειναι και αυτος ταλαντουχος μα ειναι βραζιλιανος και θελει πολυ προσπαθεια απο ταλεντο να γινει κατι καλο.Χαρακτιριστικο του ειναι η ταχυτητα και η καπως καλη πλαγια σεντρα του
Η αεκ θελει δουλεια αν και παει για πρωταθλημα δεν το αξιζει νομιζω .Σαν συνολο ειναι για κλαματα παιζουν σαν παλαιμαχοι ,πολυ αργα.Εχουν ομως ενα ελαφρυντικο . Το προπονιτικο κεντρο.Πως πας για να σικωσεις το κατσαρολι ενω δεν εχεις βασικα πραγματα;Μεγαλο αγγουρι και για τους παικτες αυτο καθε λιγο εχουν και απο 5 τραυματιες ελεω αυτης της καταστασης και μονο.Για το γηπεδο κλαυτα και εκει χαραλαμπε.Ζητωνται πολλα απο μια ομαδα που δεν εχει φτιαχτει για αυτο,εχει ομως τυχη και αν εχεις τυχη διαβαινε... μα οχι για πολυ.Πρωτο ομως φαβορι.