ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Τι το θες το κουταλακι να μου δωσεις την θεια (επι)κοινωνια

Κάθομαι και λέω εγώ τώρα .(σκέφτομαι άρα υπάρχω)(καταναλώνω άρα υπάρχω άσχετο )

Πως?

Πως είναι δυνατόν η εκκλησιά να δέχεται δώρα από τους πιστούς.
Πως είναι δυνατόν οι μονές που είναι ένα μέρος αυτής να δέχονται περιουσίες .Νομίζω ότι αν όπως λένε ζούσε και υπήρξε ο χρηστός δεν είπε πουθενά "μαζεύετε περιουσία και διαχειριστείτε την όπως νομίζετε αντιπρόσωποι μου"ούτε είπε το μισό απ ότι μαζεύετε να το επενδύετε σε οφ σορ εταιρίες και να αγοράζετε φιλέτα στο κέντρο αντιπρόσωποι μου" .Αν τα έλεγε αυτά θα ήταν ο χρηστός χρηματιστής η καπιταλιστής η δεξιός η κάτι τέτοιο .

Βλακ ρουμ

Τον χριστό δεν τον έχω δει ποτέ (εκτός από μια φορά που τον πήρε τον μάτι μου να κάνει την θητεία του όταν έφαγα μια γλοπια από τα άγια ματ (όχι τα γυαλιστερά δλδ) και δεν μπορώ να καταλάβω πως γενικότερα γίνεται η ερμηνεία των λεγομένων του για αυτό θα ήταν καλύτερο να ξανάκατεβεί να δώσει διευκρινίσεις η τουλάχιστον ας στείλει ένα αντιπρόσωπο ώστε μέσω του πρες ρουμ να κάνει τις δηλώσεις του.(πάντως εγώ προτείνω τον Εφράιμ)(με γαλα η χάρη του).

νιψονανομηματαμημονανοψιν

Στο θέμα μας.ποιος του είπε οτι πρέπει να συντηρούν τις εκκλησίες χτισμένες με όλα κομφόρ ενίοτε ροκφόρ η μποφόρ εκ του κουνήματος.....Ποιος του είπε ότι πρέπει να έχουν παγκάρι.ποιος τους είπε ότι θα πρέπει να αγοράζουν και να πουλάνε λίμνες ? Τι τις θέλετε τόσες λίμνες μπάνιο θα κάνετε? Μα αν κάνετε να θυμάστε κάτι που εσείς στηρίζετε
"νιψον ανομηματα μη μοναν οψιν" όπου και αν θέλετε το διαβάζετε και ανάποδα το ίδιο θα βγει .
Έλα ρε κουφάλα αφού σου αρέσει το ανάποδο τι κατσουφιαζεις Σουζάνα?

Πολιτική άποψη

Χέστηκα για το πως θα συντηρηθούν οι εκκλησιές χέστηκα για το πως και τι θα φάνε οι παπάδες και οι μοναχοί αφού οι διαδικασίες είναι αδιαφανείς που θα ελεγε και καποιος πολιτικος


Μαλιστα

Δεν φορολογείσαι .
Μάλιστα
Δεν δίνεις λόγο σε κανέναν για το τι κάνεις εκτός από τους ρασοφόρους .
Μάλιστα
Διαχειρίζεσαι περιουσία που ουσιαστικά δεν σου ανήκει γιατί αυτός που την έδωσε δεν την έδωσε σε σένα μα στον "θεό του" .
Μάλιστα
Θες λεφτά να με βαφτισεις
μάλιστα
θες λεφτά να με παντρεψεις
μάλιστα
Θες λεφτά να σου δώσω να με θάψεις
μάλιστα
Δεν δέχεσαι κανέναν έλεγχο γενικότερα.
Μάλιστα
Έχεις μετοχές.
Μάλιστα
Έχεις μετοχές σε ελληνικές τράπεζες.
Μάλιστα


Τι τον θες τον μπράβο , μήπως και θα σου πει κανείς μπράβο?


και μου λες ότι εσύ θες να φτάσεις στην θεωση Ο.Υ.Σ.Τ. σύντροφε,κακέ ανθρωπα.
Κάνοντας όλα αυτά και άλλα πολλά ,που σου βγαίνει ο χρόνος για προσευχή και νηστεία ?
Θέλω να πω και κάτι ακόμα πάνω σε αυτό.Σύμφωνοι ότι κάποτε υπήρχαν κάποιοι παπάδες που έκανα κάτι καλό και τώρα ίσως υπάρχουν μα αυτοί μάλλον δεν έχουν ιδέα από νταου Τζόουνς μα είναι συνυπεύθυνοι γιατί γνωρίζουν και το κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.


Ο πιστός και ο αστυνόμος


Και πάμε κάπου αλλού τώρα .
Ο πιστός .
Η θρησκεία και το ποδόσφαιρο είναι 2 από τα αρκετά αποχαυνωτικά του λαού.
Εκ του αποτελέσματος .
Αν δεν προσέξεις και φανατιστείς σε κάνουν τελείως φυτό μοιάζοντας εξαιρετικά ,αν έρθεις δίπλα δίπλα ,σε έναν αστυνόμο.
Βλέπε τους οπαδούς που τα σπάνε στο γήπεδο και μαχαιρώνονται , δες τους δαιμονισμένους (άλλο και αυτό) δες τους θρησκόληπτους (και μιλάω για όλες τις θρησκείες)(βλ.θρησκοπληκτοι)


Και κλάμα η εικόνα...


Καλά αυτοί είναι λαμογια, μα εσύ ρε μαλάκα τι αφήνεις την περιουσία σου σε αυτούς?αν θες να κάνεις καλό ας την σε κάποιον γνωστό σου που ξέρεις εσύ ότι έχει ανάγκη.
Τι πας και δίνεις μια χρυσή καδένα στην παναγία της της τινου π.χ.? θες να γίνει θαύμα? θες να κλάψει η εικόνα? Αν κλάψει, θα κλάψει σίγουρα με τα χάλια μας και όχι για κανέναν άλλο λόγο. Η θα κλάσει ο παπάς από μέσα από το πολύ φαΐ η από την φωτιά που λιώνει το χρυσό που εσύ δίνεις .


Ο τσακ και η επιταγή

Τι νομίζες οτι δίνοντας 2 στρέμματα στον παχουλό μαυροφορεμένο κύριο εξασφαλίζεις μια θέση στον παράδεισο που σου έχει πρήξει τα αχαμνά ότι υπάρχει ,ντε και καλά κάποια στιγμή θα πας?Εδώ είναι ο παράδεισος εδώ και η κόλαση που λέει και ο (όχι και τόσο ομιλητικός) τσακ σε μια ταινία του.


Θρησκεία P.L.C.


Ο άνθρωπος έχει ανάγκη από την μέρα τις γέννησης του να πιστεύει σε κάτι ανώτερο,κάτι που στο "πρόσωπο" του μεταφράζει ότι βλέπει και δεν καταλαβαίνει .Και πάντα θα οι υπάρχουν οι καλοθελητές που θα τον βάζουν να κάνει πράγματα (βλ. επιθέσεις αυτοκτονίας στο ισλάμ , βλ.οτι πρέπει να προσκυνάς 5223 φορές την μέρα ,βλ. οτι με το ζορι ο ελληνας πρέπει να είναι κα χριστιανός πιπιλίζοντας μας τα μυαλά από μικρούς οτι αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα του ενδεχόμενου ψαξίματος μας που κάποια στιγμή θα θελησουμε βρούμε κάτι ανώτερο (..εμμονη και αυτη...)βλέποντας στα μάτια μας του υποψήφιους πελάτες του προϊόντος τους .
Έχω και άλλα να πω μα θα μου πάρει όλη την σελίδα

Αν

Αν έχεις να δώσεις αγάπη θα πάρεις αγάπη
Αν έχεις να δώσεις μίσος θα πάρεις μίσος
Αν δεν έχεις να δώσεις λεφτά θα πάρεις τα παπαρια μου

Σιτι

Έχω μια πληροφορία οτι η "Βατοπέδι χρηματιστηριακή" κοιτάζει το ενδεχόμενο να αγοράσει το πακέτο μετοχων της Μάντσεστερ σιτι

Υστερόβουλο

Οι καταστάσεις και οι απόψεις που γράφονται ουδεμιά σχέση έχουν με την πραγματικότητα όπως και ο συγγραφεύς

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απαπαπαπαπαπα