ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Στην σκέψη κάποιου που βλέπει ειδήσεις

Αλώνια

το χρηματιστήριο πίρε τα πάνω του σου λένε και χαίρονται .Μπράβο ,χέστηκε η φοράδα στο (χρυσό σας ) αλώνι

Είναι βαρύ το βάσανο

Παγκόσμιος καυθμος και οδυρμός στον δημοσιογραφικό χώρο στο άκουσμα και μόνο της είδησης οτι η κ.ζαχαρεα αποχώρισε από την δημοσιογραφική (προχειροφτιαγμένη)σκηνή.
σε αποκλειστικές δηλώσεις του ο λαρι κινγκ δήλωσε:"είμαι συντετριμμένος, δεν έχω λόγια να εκφράσω τον σπαραγμό μου απέναντι σε αυτήν την είδηση . Η διεθνής δημοσιογραφία χάνει βάρος (και ύψος) από αυτή την απώλεια."
ενώ ο βοηθός αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε με νόημα
"δεν έχω να κάνω καμιά δήλωση"


Ελαφρά μνήμη


πειράχτηκε ο μητσοτακης (γιος) από τα επείγοντα γιαουρτια που προσγειώθηκαν στην κεφαλή του .Όμως δεν ήταν και τόσο κατηγορηματικός σε προηγούμενες δηλώσεις που είχαν να κάνουν με με τον εξοπλισμό αξίας πάνω από 100.000 ευρα που είχε προμηθευτεί από την ζιμενς(γνωστή και ως μιζενς )

Ο άγιος δημοσκόπος

Μες στην καλή χαρά είναι στο πασοκ με τις δημοσκοπήσεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.όμως ξεχάσαν τι έλεγαν πριν λίγο καιρό ..... σαν να τρώνε εκεί που έχεζαν...
(βλ. π.χ. δαμανακη και δηλώσεις που είχε κάνει όταν ήταν στον ΣΥΝ)


Οι ανυπαρκοι

δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα σοφό τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να διαθέτουν μόνο καταγγελτικο λόγο και επιμένοντας στην ανυπαρξία και βαρεμάρα τους να μην φέρνουν μια πρόταση για κάθε ζήτημα που θέτουν .αυτό λέγεται κοροϊδία η βαρεμάρα, η πως θες πες το

....(και δυο άσχετα)...

Κάτω τα χέρια από τον πολ


ο πολ γκασκοιν επιβεβαιώνει την άποψη μου για αυτόν οτι πρόκειται για μεγάλο αλάνι. Είναι κρίμα αυτη η προσωπικότητα να πηγαίνει χαμένη στο ποτό ...σίγουρα όχι παράδειγμα προς μίμηση...μα την μπάλα του την ήξερε

Ρεσιτάλ

ενώ ο μπεκαμ δίνει ρεσιτάλ νεοπλουτισμού και ηλιθιότητας αποδεικνύοντας ότι τα λεφτά σε κάνουν μαλάκα (πηγαίνει τα παιδιά του σχολείο με αυτοκινητοπομπή....)
(άντε και με τανκς)

2 σχόλια:

mady είπε...

γεια.. σας χαιρετώ από το όμορφο Λεωνίδιο.

Ektakto Peristatiko είπε...

γεια χαρα, mady.