ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Αφιερωμα : Manowar (Kings Of Metal!!!!)

Θα ξεκινησω την σειρα των αφιερωματων (Μουσικη εκπομπη εχω να κανω και κατι σχετικο) απο το αγαπημενο μου συγκροτημα heavy metal η epic metal η οπως διαολο τους εχουν καταταξει.(αλλη φαση και αυτη... ο καθενας πρεπει σονι και καλα καπου να βαλει ενα συγροτημα βλ.δισκογραφικες)

Παμε λοιπον...
Οι ιδριθηκαν περιπου το 80 απο τον μπασιστα και τεχνικο των black sabbath τοτε Joey DeMaio και απο τον κιθαριστα Ross Friedman η αλλιως "ross the boss"οπου επεζε σε καποιο συγκροτημα Shakin' Street που εκανε support στους black sabbath.Και σκευτειτε οτι η ολη φαση ξεκινησε επειδη ειχαν κλειδωθει σε ενα δωματιο και εκαναν κοντρες ποιος θα παιξει πιο γρηγορα ριφακια...
Γνωριστηκαν τελος παντων αυτοι οι δυο και μαζι με τον Eric Adams στα φωνητικα και τον Donny Hamzik στα drumms δημιουργησαν τους manowar.
Αφου εγιναν ολα σωστα ,ειπαν, δεν κανουμε και κανενα αλμπουμ;Ετσι με αυτη την συνθεση εκαναν τον πρωτο τους δισκο
"Battle Hymns"(1982).
Ο Drummer Scott Columbus μπηκε στον δευτερο δισκο πια τον "Into Glory Ride" (1983).
Το τριτο τους αλμπουμ Hail to England (1984) ξεκινησε απο ενα τουρ στην μεγαλη βρετανια και την ιδια χρονια εβγαλαν και το "Sign of the Hammer"
Ο επομενος τους δισκος ηταν αυτος που εκανε και την διαφορα για μενα "Fighting the World" με το ομονυμο τραγουδι να τα σπαει.... μαζι με το Black Wind, Fire and Steel .

Η επομενη τους δουλεια "Kings of Metal" (1988) ειχε ακομη μεγαλυτερη αναγνωριση και οχι αδικα αφου ο καθενας μεταλας πια εχει αυτον τον δισκο στη συλλογη του..."Blood of the Kings" ,"Kings of Metal" (που ειναι και ο λογους που τους λενε ετσι)ειναι απο τα κομματια που μας κανουν ακομα και τωρα να κοπανιομαστε.
Μη οντας ευχαριστημενος το αρχιγοπουλο o ross εφυγε απο την μπαντα και πηρε την θεση του ο david shankle kai o
drummer γνωστος σαν "Rhino" πηρε την θεση του Scott Columbus στην επομενη δουλεια τους "The Triumph of Steel"(1992)

Το 1996 και στον δισκο "Louder than Hell" ο colombus επιστρεφει και o ταλαντουχος τοτε κιθαριστας karl logan πιανουν δουλεια με καλυτερο τραγουδι αυτου του δισκου "Return of the Warlord"
Μετα απο παρα πολλες περιοδειες το 2002 βγαζουν και το "Warriors of the World" με το ομονυμο τραγουδι να μας παλαβωνει... συν το "Nessun Dorma" που ηταν αφιερωμενο στους φιλους της μπαντας απο την ιταλια.
Το πιο προσφατο αλμπουμ τους βγηκε τον φεβρουαριο του 2007 "Gods Of War" εν'ονοματι.
Το περιεργο με αυτους τελoς ειναι οτι το merchandise τους το ελενχουν οι ιδιοι(πως τους ηρθε η ιδεα να βγαλουν προφυλακτικα με το ονομα manowar;;;;;;) εχουν και δικη τους δισκογραφικη(Magic Cyrcle Music) και στουντιο γιατι την ειχαν πατησει καποια φορα οπως και ο ανταμς ειχε δηλωσει ,ετσι ειπαν οτι θα επεξεργαζονται αυτοι την ολη διαδικασια για να διασφαλησουν την ποιοτητα του ηχου τους....
Αξιζει να πω επισεις οτι εκαναν την loudest performance σε συναυλια τους παραγοντας 129.5 decibels σε μια συναυλια τους στο ανοβερο.
Αυτα τα ολιγα...
Υ.Γ.1 αν εχετε κατι να προσθεσετε πειτε το σαν σχολιο και θα το προσθεσω οτι μπορεσα να βρω το εβαλα θελοντας να κανω μια μεταφορα στα ελληνικα και να συνδεσω πηγες
Wikipedia, last.fm,manowar.com(Να τις λεμε τις πηγες μας...)
Υ.Γ.2 Αν το αντιγραψετε και στο δικο σας blog(που δεν εχω κανενα προβλημα...αλλα και να χα...) αναφερετε και την πηγη (εμενα) γιατι καθομουν 2 ωρες για τα μαζεψω...

1 σχόλια:

? είπε...

ωραίο αφιέρωμα- ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ!