ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

5 αραδες μυαλο στον ανθρωπο ιμιτασιον.

Το συμπλεγμα των ιδεων που κυρηττω ως διακος ,αμεριμνα προσπερνα τις ιδεες που τεχνιτα επαναφερουν αυτοι που κρυβονται πισω απο τους αλλους.
Σολιψισμος η θεωρια που επικρατει και σιγουρα δεν θα μπορουσε να ηταν αλλιως αφου αυτο μας πηγε μπροστα ,μαλλον ομως κινουμαστε ακομα με γκαζοζεν τουλαχιστον στο μυαλο.
Η δικαιοκρισια της δικαιοσυνης (ηλιε νοητε) ΄ανεκδιηγητη αφου ,λειτουργει τελεια υπο των υποκειμενικων βλεμματων και βληματων των αυθαρτων και ανεξαρτητων ελληνων περιπου πολιτικων.
Διφυης η ανεραστη εξουσια και δυσιποστατη η αντιδραση μας στο δικο μας συστημα αφου καθημενοι και παπαρολογουμενοι(καλη ωρα) αντιδραμε μεσω ενος η πεντε μπλογκ ,ετσι για να λεμε οτι κατι καναμε.
Μην πας βολτα εχεις δουλεια , μην κοιτας τις γυναικες διπλα σου βιαζεσαι , μην πας για ποτο αυριο δουλευεις και οταν θα πας με την παρεα σου στριψε και κα κανα φουμο , διαλειμα απο την μιζερια σου.
Γραψε μονος σου το ελεγειο σου ,ελεησε την δικη μου αθλιοτητα και μυησε με στον απυθμενης βλακειας κοσμο σου.
Πες μου για το χρημα που αγαπας , φοβησε με με την θρησκεια σου και με τον οξαποδω, διδαξε με πως να σε κλεψω, κανε με πολιτικοποιημενο οπαδο ,μετεδωσε μου την αγαπη για την πατριδα και κανε με εναν πατριδολαγνο ξενοφοβικο φασιστα.
Οταν στραβωσει κατι θα κανεις την παπια και θα με δωσεις στεγνα σους επιβαλοντες την ταξη και θα νομιζουν οτι εκαναν κατι σωστο αφου μονο ναρκωτικα και προστασια ξερουν να πουλουν΄ εσυ εξ' αλλου το κανεις μεταφορικα .
Η χωρα που ζω ειναι μια παραγκα και αυτη παρανομα χτιζμενη , μα μεχρι να νομιμοποιηθει με προεδρικο διαταγμα ειμαι σε αναμονη οπως και οι προηγουμενοι , φιλτατε συνανθρωπε.

2 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Join the club my friend......

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Eύχομαι να συνεχίσεις να τα πιστεύεις αυτά που γράφεις και να μην σε καταπιεί και σένα κάποια στιγμή το σύστημα..Καλησπέρα φιλαράκι.