ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Παραληρημα.

Κατ'αρχην καλησπερα .
Ηθελα να μιλησω γι'αυτο τον ωραιο τιτλο ,που λεει ο λογος, <<πρωταθλητης χειμωνα>>.
Ρε παιδια αυτα τα πραγματα αν γινοντουσαν εξω θα τους παιρνανε με τα αγγουρια αλλα τελος παντων, με λιγα λογια καθε που θα ερχονται γιορτες (π.χ. τα χριστουγεννα) θα δινουνε σε αυτον που ειναι πρωτος στην βαθμολογια μια βασιλοπιτα και αντιστοιχα το πασχα ενα πασχαλινο αυγο μετο σημα της super league.
Ρε ημαρτον δεν κοιτανε να φτιαξουνε λιγο τις ομαδες τους που σε λιγο θα πηγαινουμε UEFA και CHAMPIONS LEAGUE με την βεροια τον ατρομητο και αλλες ομαδες που ξυπνησανε απο τον λυθαργο και θελουνε να παιξουνε στην Α εθνικη (που λεει ο λογος Α εθνικη αλλα αυτη εχουμε με αυτην θα συνεχισουμε).
Μετα απο αυτο το παραληρημα θα ηθελα να μιλησω λιγο για την ΑΕΚ ακουσα απο τα ραδιοφωνα απο τους ακροατες που επαιρναν τηλεφωνο και λεγανε να φυγει ο ενας, να φυγει ο αλλος , Φερερ και Νικολαιδης .Ημαρτον ρε, δεν κοιτανε να παρουνε κανα παιχτη που εχουν πισω ποιον? τον Δελλα ? ποιο δελλα που εχει γινει ποιο αργος και απο τον θανατο.Ο μορετο? που εφαγε μπαμ μπαμ δυο γκολακια τι ητανε τι δεν ητανε τερμα το ιδιο και το αυτο.
Δεν κοιταμε να φτιαξουμε το πρωταθλημα που θελουμε και ευρωπαικες διακρισεις;.... οοοοοοοοοοοοααααααααααααααα.Αυτα!

Νικος .
Αθηνα

1 σχόλια:

tzonakos είπε...

Aν το αξίζουν οι "μικρές" ομάδες, τότε να βγούν και ΟΥΕΦΑ και πρωτάθλημα ας πάρουν.
Δεν με πειράζει ως φίλαθλο καθόλου.
Για την γκρίνια που ανέφερες ακούω και εγω τα ίδια απο διάφορους που δηλώνουν ΑΕΚτζήδες, να φύγει αυτός, να φύγει ο ενας, ο άλλος κλπ.
Δεν ειναι καλή αυτη η γκρίνια χωρίς λόγο τη στιγμή που ειναι και πρώτη η ΑΕΚ. Θα έπρεπε ο κόσμος να ειναι πιο ενθουσιασμένος και να στηρίξει χωρίς γκρίνιες την ομάδα που αγαπάει. Αυτο ισχύει για κάθε ομάδα και κάθε φίλο της.