ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Περιστατικο Radio ΟΝ LINE?

Μεσα σε αυτες τις μερες αναμενεται να ανακοινωσω την δημιουργια ενος ιντερνετικου σταθμου οπου θα ειναι πληρως οργανωμενος με μεγαλο ευρος τραγουδιων βασισμενος κυριως σε ροκ μα εχοντας μεσα απο RNB μεχρι ρεμπετικα και RNR και πανκ.
Σε λιγες μερες θα οριστει και το προγραμμα .
Στην αρχη θα εκπεμπει πιλοτικα με μια σειρα τραγουδιων, 2 ισως και παραπανω ωρων σε τακατα χρονικα διαστηματα οπυ και θα ανακοινωνονται απο το καινουριο μπλογκ του ιντερνετοσταθμου.
Δεν με ενδιαφερει εαν ειναι παρανομο (που δεν ειναι),στα παπαρια μου.
Ισως να συμμετεχουν σε αυτον ονοματα οπου γνωριζουν απο μουσικη και τουλαχιστον στην αρχη δεν θα εχει καθολου διαφημίσεις.και επειδη θα υπαρχει ελευθερια , θα λεμε οτι γουσταρουμε , θα βαζουμε οτι τραγουδια γουσταρουμε και γενικοτερα θα κανουμε οτι γουσταρουμε .
Στον σταθμο δεν θα ακουγονται ελληνικα τραγουδια τυπου βανδη και βυσση(ναδα)και αυτου του ειδους τις παπαριες, δεν θα ακουγονται μπιτακια και γενικα θα ειναι εξω απο οτι τρεντυ(λιτσα).Απορριπτοναι και τα κακως λεγομενα "εντεχνα" ελληνικα.
Και καποια στιγμη εαν εχω τα χρηματα θα μπω και σε εναν σερβερ οπου και θα χωραει και πολλους ακροατες ετσι ωστε να κανουμε μια ακομα πιο οργανωμενη δουλεια.
Ακομα προσπαθω να βρω ολοκληρο το νομοθετικο πλαισιο περι πνευματικης ιδιοκτησιας και κατα ποσο αγγιζει τους σταθμους που εκπεμπουν στο ιντερνετ , μα ειπαμε..... στα παπαρια μας , αν ειναι να μας βαλουν μεσα επειδει παιζουμε μουσικη και λεγαμε αυτα που λεγαμε καλως να μας βαλουν (που να τους τον βαλουν)
Ο σταθμος θα ειναι κατα βαση ROCK και METAL

Τι λετε, πως σας φαίνεται?

2 σχόλια:

Suspect είπε...

καλες εκπομπες σενιορ! :)

Ektakto Peristatiko είπε...

gracias sospechoso ....να σαι καλα.