ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Προεκλογικος πυρετος

Τρελαίνομαι να πηγαίνω σε κομματικές εκδηλώσεις . Και συγκεκριμένα προεκλογικές .
Ένας από τους λόγους είναι και η επιβεβαίωση της γενικώς παραδεκτής θεωρίας ότι μας περνάνε για μαλάκες .
Τέλος πάντων . Το κύριο θέμα που με απασχολεί αυτόν τον καιρό είναι ότι έχει να κάνει με το μέλλον μου . Μεγάλο αγγούρι αδερφάκι μου . Έχω ξεκινήσει λοιπόν να διαβάζω βαθυστόχαστα και λίγο ακαταλαβίστικα βιβλία προκειμένου να μου λυθούν κάποιες απλές απορίες . Τίποτα , οι λύσεις που έχω βρει μέχρι τώρα είναι η ανεφάρμοστες η απλές μαλακίες . Ένας τρόπος να λύσεις κάποιες απορίες σου (η προβλήματα) δίνοντας σου μάλιστα και την δυνατότητα να συνταχθείς με τις λύσεις αυτών είναι αυτός που κάνω . Να πηγαίνεις να ακούς τις πολιτικάντηδες αρλούμπες σε συγκεντρώσεις πανηγυρτζήδων . Έχω βίτσιο ρε αδερφέ τι θες ?Άλλοι έχουν μαστίγια , άλλοι δονητές . Εγώ θέλω να ακούω μπούρδες .
Και τώρα αρχίζουν οι απορίες μου...
Κάθε σώφρων αθρωπας για να πείσει η να πειστεί πρέπει να διατυπώσει η να ακούσει επιχειρήματα . Πόσο μάλλον όταν αφορά το μέλλον του . Όχι μάλιστα αυστηρά της πάρτης του ( η οποία μεγαλοποιείται εκ του ιδίου ) μα και αυτών που ακολουθούν . (Βλ. τι θα αφήσεις αύριο στα παιδιά σου ρε μαλάκα? "Απ. @@").
Θέλω να πω με όλα αυτά πως είναι δυνατόν κάποιος να πάει να ακούσει έναν πολιτικό και να πεισθεί από τα επιχειρήματα που του παραθέτει ?
Και ποια επιχειρήματα ? Μιλάμε ότι το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν είναι πρώτης δημοτικού (οπως και εδω ) , άσε την σύνταξη .
Αφού την αφήσεις , παρατήρησε και κάτι άλλο . Στις ομιλίες που κάνουν δεν λένε , κοίτα να δεις "εγώ είμαι καλύτερος από τον άλλο και θα κάνω περισσότερα καλά" αντίθετα σου λέει ότι " εγώ στην θητεία μου (η την φυτεία μου καλύτερα ) έκανα λιγότερο κακό από εσένα . Έκλεψα 100 εσύ όμως 1.000 " Συναγωνίζονται κοντολογίς στο ποιος είναι λιγότερο κακός . Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο . Αυτό για τα μεγάλα κόμματα .
Τα μικρά ? Τι κάνουν τα μικρά ?
Έχουν ολα μια κοινή συνισταμένη . Δεν λένε τίποτα . Ο ένας φοράει το στέμμα του οξαποδώ έχοντας τατου τον αγκυλωτό σταυρό ( ενίοτε φερρει και τον κλασικό ) , ο άλλος λέει ότι θα μας σώσει ο Μαρξ , ο άλλος λέει να ποτίζουμε τις γλάστρες και να μην χαλάμε πολύ νερό , ενώ ο τέταρτος ο μακρύτερος μενει στην αντιδραση και στο μπλα μπλα ( όχι ότι διαφωνώ σε μερικά από αυτά βλ. ψαριανο).
Έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα . Ότι δεν υπάρχουν προτάσεις . Όχι προτάσεις του κώλου . Κανονικές . Εφαρμόσιμες , βγαλμένες με σκέψη , κόπο , διαλλακτικές , εναλλακτικές .
Αφού λοιπόν δεν υπάρχει τίποτα όρθιο ούτε αξία , ούτε ιδεολογία το καλύτερο θα είναι όλο το σύστημα να γκρεμιστεί . Και στην θέση του να καθιερωθεί κάτι άλλο . Να υπάρξει κάποια ανατροπή . Δεν θα μπω στο τριπακι (τουλάχιστον ετούτη την στιγμή να κουβεντιάσω η να γράψω πως θα γίνει αυτό ( με βια η χωρίς )) μα θα πρέπει να γίνει .
Θα μου πεις τώρα " για είσαι είσαι ισοπεδωτικός ρε αδερφέ ? "
και θα σου πω " μου έχει δοθεί το δικαίωμα να μην είμαι ? "
Έχω ένα πρόβλημα . Όταν ο λόγος γίνεται για γυναίκες κολλάει το (όποιο) μυαλό μου . Μπορεί να το παθαίνω και στην πολιτική μου κρίση αυτό . (έκανα και έναν διάλογο με ένα ολόγραμμα αναγνώστη ) Πάμε πάλι ....
Περιμένω από την αριστερά πολλά πράγματα και γιαυτό τους κρίνω συχνά πολύ αυστηρά από τούτο δω το βλήμα . Θέλω ρηξικέλευθες προτάσεις , περίεργες , πρωτάκουστες , και όχι να μου διαβάζουν μέσα από χαρτιά χιλιοειπωμένες λεξούλες . Λόλα , να, μια , ψήφος . Παρ την . Και βρουμμμμμ σαν τις μύγες να ορμάνε οι ψηφοθήρες κουραμπιέδες . Ψήφο ψήφο , πόρτα πόρτα , να πάρουμε τους ένθερμους υποστηρικτές , χρόνιας χαζομάρας , πανηγυρτζήδες . Δεν φταίνε οι άνθρωποι . Τουλάχιστον όχι όλοι . Πιστεύω δεν είναι κανείς που να μην θέλει το καλό για αυτόν . Μα δεν πρέπει αυτό να είναι το μόνο κριτήριο .
Ποιο να είναι ?
Πας στην σχολή η στο σχολείο και είναι μπουρδέλο , πας στο νοσοκομείο και είναι μπουρδέλο , πας στην εφορία και είναι μπουρδέλο . Πας στο μπουρδέλο και δουλεύει ρολόι . Είναι να ξαναχτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο .Μήπως πρέπει να αναλάβει κάποιος νταβατζής την χώρα να ηρεμήσουμε ? ΘΑ μου πεις τόσα χρόνια ποιοι διοικούν ? Δεν τα βλέπουν όλα αυτά αυτοί που ψηφίζουν ? Μήπως φταίμε εμείς για τα χάλια μας ?
Πάνε ψήφισε πάλι τον λιγότερο κλέφτη .Θα μου πεις "ευρωεκλογες ειναι , στα παπαρια σου" . Ειχα και αλλα να πω μα τα ξεχασα .

Απέλαση .
Η
Τραγούδι

Θα πάρω σιδερόβεργα, Παναγιά μου
βρε, θα πάρω σιδερόβεργα

μολότοφ κι αλυσίδες

και θα τα κάνω βίδες

Pleasure Slave



( Aντε και του χρονου με τετοιο σοου στο erotica τους βλεπω )

Aγροτικο heavy metal

Ετσι ετσι . Cows go moo when they poo !!!!!!