ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Βγάλε έξω αργά αυτή την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύν’την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή κι ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δάκτυλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος και φόρτωσε σ’αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό πηγαινε να γεμίσεις για χιλιοστή φορά την πίπα σου με καπνό μπροστά στη θάλασσα της ανατολής. Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα. Αν θες να ξαναβρείς αυτήν την αγάπη που τώρα ξεχνάς, φτάνει να γράψεις μια μακρόσυρτη επιστολή μιλώντας για ταξίδια άγνωστα, για λερναίες ύδρες, για ανεμόμυλους, για γραφεία και γι’ άλλα τέρατα το ίδιο τρομακτικά. Στην επιστροφή σου απ’το ξενοδοχείο θα ξαναβρείς την αγάπη σου ίδια κι όμοια όπως την έστειλες, ίσως με λίγο αστερόσκονη κι όνειρο στο εξώφυλλο.

Ήσουνα καλό ρομπότ σήμερα;
Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Χαρουμενος στην αθηνα

Βγαίνεις έξω από το κλουβί.Κοιτάζεις γύρω τα υπόλοιπα κλουβιά. Τσιμέντο το μοναδικό αξιοθέατο και άνθρωποι χωρίς ύφος . Θόρυβος και οργή ξεχωρίζουν από τα άλλα σιδερένια κλουβιά , που χωρίς λόγο χρησιμοποιούνται. Από άλλο πλανήτη πρέπει να είμαι , για να μου φαίνονται παράλογα . Περνάνε οι ώρες χωρίς ιδιαίτερο σκοπό και λόγο . Το μόνο που μπορεί να περάσει από το όποιο μυαλό είναι πως θα φύγω , μα τι λέω δεν υπάρχει λόγος . Εδώ θα έχω ευκαιρίες για δουλειά , εδώ θα πρέπει να γνωρίσω το έντερον μου ήμισυ και να τα κάνω όλα μικρά (παιδάκια , σπιτάκι , δουλίτσα , βολτίτσα ,καφεδάκι... κτλ) , εδώ θα έχω πρόοδο σαν άνθρωπος και εξ ' άλλου για να πεισθώ ας δω αυτούς που με περνάνε. Αστυφιλία καταραμένη τι κάνεις στους απροσδιορίστου πνεύματος σάλιαγκες και σε ακολουθούν όπως οι πολιτικοί τα λεφτά?
Την μάσκα μιας κοπέλας όμορφης φοράει η αθηνα (όπως και κάθε μεγαλούπολη) και μέσα από το προσωπείο κρύβεται ένα τέρας , ένα τέρας φρικτό , που έχει σκοπό να σου πάρει την κρίση , την συνείδηση , να απαλείψει κάθε δικαίωμα διαφορετικότητας σε σένα .
Σε βάζει από κάτω και αφού γίνεις ένα τελικά με τους υπόλοιπους σε κάνει να νιώθεις ευχαριστημένος.....
"Καταναλώνω άρα υπάρχω" είχα γράψει σε ένα τοίχο .Έτσι και γω βάζω σκοπό να πάρω μια μερτσέντες , ένα σπίτι τεράστιο με αμέτρητα δωμάτια (όπως στον μύθο με το ξενοδοχείο) θα κάνω ταξίδια με τα αμέτρητα λεφτά μου και θα περιορίσω τη ελευθερία μου θα την συρρικνώσω σε ένα καλώδιο έθερνετ , θα διασχίσει με υποτακτισμο και δέος όλη την πεπερασμένη αλήθεια 0-1-1-1-0-1 . Εξ΄άλλου η συνείδηση μου έχει ανταλλακτική αξία όπως είπαμε και πριν όπως και τα πάντα γύρω γύρω . 1000 ευρώ τον μήνα και δώρο η σιωπή μου . Δεν είναι μόνο αυτά , είναι και άλλα μα δεν μου έρχονται γιατί μόλις είδα και γω την (προαναφερθείσα ) κοπέλα .



(Εικονες . 1 , 2 , 3 )

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Η ακριβεια χτυπαει την πορτα του κουφου , μουγκου και στραβου καταναλωτη.

Βγήκα κάποιες μέρες πριν για καμιά μπυριτσα έτσι όπως γίνεται πάντα με φιλαράκια , παρεουλα και τέτοια φάση . Μας έρχεται λοιπόν η ιδέα να πάμε προς ψειρή(η οπως διαολο γραφεται) μεριά σε ένα μαγαζάκι που γουστάρουμε , να δούμε και κάνα καινούριο . Έτσι λοιπόν ξεκινάμε και πάμε σε ένα μαγαζί που δεν θυμάμαι δυστυχώς το όνομα του (θα το αναφέρω όταν ξαναπεράσω) την αραζουμε και τσακώνουμε 1 μπυρονι ο καθένας . Δεν λέω καλό μαγαζάκι , μα δεν είναι τσιγκουνιά αυτό που θα πω.
Πληρώσαμε 9 ευρώ την 1 μπύρα .
9 ευρώ. Ξαναπατάς? Όχι. Και έρχομαι εγώ και λέω .
Είναι τρελοί? Προφανώς.
Είμαστε εμείς μαλάκες? Προφανώς .
Λες και οι άνθρωποι είναι εκτός τοπου και χρόνου
Και έτσι μου ήρθε μια ιδέα . Να μποϊκοτάρω τα μαγαζιά που έχουν την μπύρα (γιατί αυτό πίνω και ξέρω ) πάνω από 5 ευρώ .
Δεν ξέρω ρε παιδιά , έχω άδικο ?
Η ιδέα να μην πας πουθενά είναι απορριπτέα εξ αρχής ......
Το θέτω αυτό το θέμα προς συζήτηση για να δω περίπου πως σκεφτόμαστε εμείς , αλλά να ακούσω και την άλλη πλευρά.
ps. Προφανώς με αυτό που γράφω φέρνω ένα παράδειγμα κερδοσκοπίας , παντού γίνεται αυτό στο ελλαδισταν αφού δεν υπόκειται κανείς σε έλεγχο , δεν θεωρώ σαν πρωτεύουσα ανάγκη το "έξω" σε σχέση με άλλες.... για να μην παρεξηγούμαστε .

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Eπιλογος

Περασαν περιπου δυο χρονια οπου ο Ρ/Σ Ι. Πολης Μεσολογγιου φιλοξενησε την εκπομπη Εκτακτο Περιστατικο . Εγιναν Αφιερωματα σε Ροκ , Μεταλ , R n R και τα ρεστα , ειπωθηκαν ωραια πραγματα , μπουρδες , σαχλες κ ομως δεν προλαβα να πω οσα ηθελα , μα σιγουρα περασαμε καλα .

Τωρα , θα πρεπει να την κανω με ελαφρα και η ραδιοφωνικη εκπομπη Ε.Περιστατικο να σταματησει.
Να ευχαριστησω (θα πω με το μικρο ονοματα τους περισσοτερους) την Αναστασια που με βοηθησε να μπω στον σταθμο , τον προεδρο κ. Χρηστο Βλαχογιαννη , την κ. Μαρια , την Πατρουλα και τον κ. Γιαννη Παλιατσα.
Οπως και εκεινους που ειχαν την υπομονη καθε παρασκευη και ακουγαν την εκπομπη .

Υ.Γ. Το Ε.περιστατικό ηταν μια περίπου Rock-Metal εκπομπή (κυριως με νεα και ολιγον απο ποδοσφαιρο και αρκετον απο πολιτικη) όπου ηταν στον αέρα κάθε παρασκευή 10-12 στον ρ/σ της ι.π.μεσολογγιου92 .

Υ.Γ. 2 Το μπλογκ λογικα θα συνεχισει να υπαρχει .

Υ.Γ 3 Πισω απο το μικροφωνο και απο πολυχρωμα κουμπακια του ηχου ηταν ο Πετρος Α.


Εκτακτο Περιστατικο

Η ζωη εχει πλακα